Servicii

Tamplarie PVC

Sectia de tamplarie PVC Tracor Constrans SRL a fost infiintata in anul 2001,ca urmare a cererii masive de astfel de produse pe piata romaneasca din acea perioada.

Linia de asamblare ferestre PVC este complet noua si consta in sase posture de lucru (taiere, sudura, debavurare, frezare, pantograph si baghete) din import, marca KABAN, si este capabila de realizarea a 100 unitati (ferestre) pe schimb pe zi.

In plus, IN 2003 s-a achizitionat si o masina speciala de curbat profile PVC, de o mare acuratete de executie, ce functioneaza cu glicerina calda.

Profilele PVC de tip REHAU de 4 si 5 camere albe si color prezinta o garantie suplimentara a calitatii produselor noastre, confirmata de asemenea si de de diplomele de inalta calitate a executiei emise de firma producatoare de profile REHAU AUSTRIA gmbH.

Inchirieri Utilaje

Societatea noastra ofera spre inchiriere utilaje si echipamente pentru constructii cu personal deservent.

Transport Agabaritic

Dispunem de un parc de trailere compus din remorci Faymonville extensibile de la 12 la 18 m si modulare atat in lungime cat si in latime, cu 4 axe avand posibilitatea de a incarca utilaje atat pe pneuri cat si pe senile, cu o greutate de de pana la 55t si 4,5m inaltime.

Concasari Beton

Societatea noastra ofera servicii de concasare beton rezultat in urma lucrarilor de demolare a cladirilor sau halelor si terasamente.

Concasoarele marca Hartl Powercrusher asigura o viteza mare de concasare a oricarui tip de material.

« 2 of 2 »